Szokolyai Krónikás köszönti a nagy világot!

Így adták hírül az érkezésem 2013. május 30-án.


Anyukám, Anubis, éjjel fél egy körül hozott világra Szokolyán, a Szent György Lovasudvarban, így mire a lovász kora reggel megérkezett a tanyára én már az első lépéseket próbálgattam. Nagyon örültek nekem. Mondták, hogy milyen formás kis mén csikó vagyok. Meg azt is, hogy olyan a csillag a homlokomon, mint a gondolatbuborékok, amiket a képregényeknél használnak. Mint egy XXI. századi Krónikás. Zsófi jól eltalálta a nevem...

A gyerekek, akik a tanyára járnak lovagolni és iskola után eljöttek meglátogatni, már azt is tudták, hogy pej vagyok. Én ezt egy darabig nem igazán értettem, de a mamám elmagyarázta, hogy ez a színem: a testem barna szőr borítja, a sörényem és a farkam pedig fekete. Szóval pej. Három kesely lábbal. Vicces. Olyan, mintha három lábamon lenne zokni a negyediken pedig nem. Ha megnövök igazi versenyló leszek. De most muszály aludnom egyet, elvégre még csak pár napos vagyok...

 

Szokolyai Krónikás köszönti a nagy világot! hozzászólásai

 • Horváth Zsófi Horváth Zsófi:

  Szia Zsófi! Nagyon jók a táborról készült képek is. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok menni a táborba, mert pont akkor megyünk Balatonra.

 • Horváth Zsófi Horváth Zsófi:

  Halottam, hogy leestél Jacóról sajnálom
  Zsófi!

 • Horváth Zsófi Horváth Zsófi:

  Szia Zsófi!

  Zsófi vagyok a táborból. Nagyon jók lettek a képek Krónikásról és Anubiszról:)

  Szia: Zsófi!

  • Zsofiasimonyi Zsofiasimonyi:

   Helló Zsófikám!

   Örülök, hogy tetszenek a képek. A táboriak is jók lettek. Annak meg még jobban örülök, hogy olvasod Krónikás naplóját :)!

   Csak így tovább:
   Zsófi

  Szólj hozzá


Kereső
Belépés

Creative Commons Licenc
Dr. Simonyi Zsófia - Ch-Molnár Éva: Krónikás Naplója című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetőek itt: lovaskronika.bloglap.hu

0.062 mp