A legelő felé félúton

Zsófi egyik nap bejött hozzánk, és megint a fejemre tette a kis kötőféket. Azt mondta, szeretné ha megszoknám, hogy ezt viselnem kell, amikor kimegyek. Kicsit megpróbáltam szaladgálni előtte bent a boxban, hátha játszana velem mielőtt felveszem, de nem igazán díjazta az ötletet. Így hát hagytam, hogy rám adhassa. Aztán olyan dolog történt, amin nagyon meglepődtem, de miután felocsúdtam az ámulatból, már rettentően örültem neki: kinyitotta az első ajtót, és nem a karámba engedett ki minket, hanem az UDVARRA! Anya gyorsan ki is ment az ajtón. Én kicsit megijedtem, ahogy utána léptem, mert mikor kiértem az istálló folyosójára, az összes szomszéd kiabálni kezdett. Na, ez először cseppet rémisztő volt. Anya megnyugtatott, hogy csak örömükben kiabálnak, mert végre ők is láthatnak engem, szóval csak menjek nyugodtan utána. Végig sétáltunk az istálló előtt, így mindenki jól szemügyre vehetett, és én is láttam őket, mindannyiukat! Mekkora tényleg hatalmas! Én még az ajtó tetejét sem érem föl, ő meg majdnem beveri a fejét az ablak tetejébe! Köszöntem neki, hogy csókolom Mekkora bácsi, ő meg visszaintegetett a fejével.


Ahogy a folyosón végigmentünk, kiértünk a kisház előtti füves részre. Anya azt mondta, ez majdnem olyan mint a legelő, csak kisebb, és gyakoroljam bátran a legelészést, ő is ezt teszi. Próbáltam letépni néhány fűszálat, de valahogy nem ízlett, úgyhogy inkább szaladgálni kezdtem. Zsófi is ott volt velünk, így jó alkalmam nyílt megmutatni neki milyen gyors vagyok, és hogy mennyire jól megy már a kenguru ugrálás. Tetszett neki, meg is dicsért érte.


Sajnos nem sokáig maradhattunk kint, mert hamarosan dörögni kezdett az ég, és jött egy nagy vihar, de Zsófi megígérte, hogy most már nemsokára az igazi legelőre is kimehetünk, úgyhogy inkább lepihentem a boxunkban, hogy jó sok energiát gyűjtsek a legelőre menéshez.

A legelő felé félúton hozzászólásai

Szólj hozzá

0.033 mp